12 Ağustos 2012 Pazar

''Bir Haftasonu Gezisi''

Göl kenarında muhteşem bir manzara izlemek istemezmisiniz ? Trafik gürültüsü yok, insan kalabalığı yok. Yoğun şehir yaşantısına kısa bir ara vermek isteğinizde  sessizliği ve sakinliği özIediğinizde Isparta’nın bu şirin ilçesini ziyaret etmenizi öneririm.

Ispartaya 30 km. uzaklıkta olan Eğirdir yazın sıcak günlerinde Antalyada yaşayanlar için nefes almak için yayla olarak geldikleri güzel ve sakin bir ilçedir. Sadece yerli turistler değil yabancı turistlerde sıklıkla gelip konaklamaktadırlar. Pansiyonlar, çadır ve karavan kampları için uygun mekanlar, restauranlar mevcuttur.
Eğirdir’e ait manzaraları aşağıdaki fotograflarda göreceksiniz. Ayrıca Eğirdir’e yolunuz düşerse çarşı içinde bulunan Hızırbey Camini ziyaret ediniz, minaresinin kemer üzerinde olması bu camiyi orijinal ve değerli kılmaktadır.

Peki Eğirdire geldik, gezdik karnımız acıktı ne yiyelim diyeceksiniz. Göl levreğini sizlere  tavsiye ederim adada Big Apple Restaurant’ta lezzetle yiyebilirsiniz.












1 yorum:

mihrimah dedi ki...

çocukken gitmiştim ve hiç unutamamıştım..tekrar tekrar gitmek istediğim yerlerde birisi paylaşım için teşekkürler.sevgiler