6 Kasım 2012 Salı

''Hırka Yenileme''

 
Merhaba, bu gün sizlerle hırkamı nasıl yenilediğimi paylaşmak istiyorum.Uzun kollu arkası kısa önü uzun şal modelinde fakat çok ağır ve kullanışsız , bir türlü nasıl bağlayacağımı bilemediğim bir hırkam vardı .Bunu nasıl kullanılabilir bir hale getirebilirim diye uzun zamandır düşünüyordum.Triko bir kumaş olduğu için kesmek konusunda daha önce kötü bir tecrübem olduğu için ne yapacağımı bir türlü bilemiyordum.Geçen akşam bir cesaret kesmeye karar verdim resimde gördüğünüz üzere kesim yapmayı düşündüğüm yerlere bant yapıştırdım, önce iki taraftan kesmeyi planlamıştım fakat ilk tarafı kesip uçlarını dikip üzerimde deneyince tek tarafı kesmekle yetindim.Diğer tarafı bıraktım bakalım yeni halini nasıl bulacaksınız.

 



5 yorum:

senayatilgan dedi ki...

Böyle şal hırka modelinde olmuş çok güzel olmuş. Eski haliyle hakikaten nasıl kullanılıyorduki o :D Annayamadım zor bir tasarımmış yani kullanması zor. Ama şimdi at bir ucunu omzuna al sana şal model bir hırka. Bence ok mantıklı ve başarılı bir çevirme olmuş güle güle kullan artık :)
Diğer ucuna da sürfile mi geçtin bilmem ama öyle yaparsan trikolarda akma da olmuyor korkma kes gitsin nolcek zaten kullanmıyormuşsun cesaret böyle güzel sonuçlar doğuruyor çoğu zaman :) Ama her zaman değil elbette haha :)

yasem dedi ki...

şenaya aynen katılıyorum son hali çok daha şık ve modern güle güle kullanın

Küçük Mucizeler dedi ki...

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim sevgiler.

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş arkdşlarımında dedği gibi güle güle kullan
bende yenileme çalışmalarını çok sever çok uygularım
seninkide örnek alınası olmuş
ellerine sağlık..

ModaMorca dedi ki...

çok hoş olmuş.. :)